Tutustu demokauppoihin!

Usein myös verkkokaupan ulkoasun muokkausmahdollisuudet ovat teknisten ominaisuuksien lisäksi kauppiaalle tärkeitä. Tarjoamme peruspaketin hintaan sisältyen suuren määrän erilaisia ulkoasun muokkausmahdollisuuksia joita on lueteltu ulkoasun muutosmahdollisuudet -sivulla.

Koska pelkästä ominaisuusluettelosta voi olla vaikea saada kuvaa mitä on tehtävissä myös erilaisten moduulien avulla, tälle sivulla tullaan esittelemään erilaisia sivupohjamalleja joita asiakkaan kaupoissa voidaan käyttää joko suoraan tai erilaisin asiakkaan toivomin (peruspakettiin kuuluvin) muutoksin.

 

 

Klikkaa auki kuvasta tai tästä!

 

1. Uusi peruspohja

Uusi tyylikäs peruspohja on jo sellaisenaan mahdollinen vaihtoehto moneen käyttöön. Kuvien vaihto antaa omaa ilmettä tai jos haluat voit laittaa ylimääräiset kuvamoduulit pois päältä.
Ulkoasun rakenne ja eri ominaisuudet ovat erittäin hyvin muokattavissa kaupan hallintapuolelta mm. kaikki sarakkeet voidaan sivupohjaan asettaa sivukohtaisesti ja kauppakohtaisesti jos ohjelmalla pyöritetään useampaa erillistä kauppaa (monikauppajärjestelmällä).

Esimerkki perinteisestä kolmen sarakkeen mallista joka on toteutettu hallintapuolen asetuksilla koodiin koskematta (klikkaa auki tästä tai kuvasta oikealla):

Perusvärityksen lisäksi 8 eri väriteemaa joita kauppias voi vaihtaa millon vain halutessaan ja useita tekstityyppejä.

Kaikki kuvat, tekstit ja muu sisältö on muokattavissa/poistettavissa kaupan hallintapuolelta. Voit lisätä rajattomasti erilaisia sisältösivuja joten ohjelmisto on myös monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä. Esim. etusivun vaihtuvasta kuvasta voidaan linkittää minne tahansa kauppaan tai johonkin muuhun sivustoon.

Pohja on responsiivinen (mukautuu näyttölaitteen resoluution mukaan eli voidaan käyttää padeissa ja älypuhelimissa).

Ohjelmisto käyttää uusimpia webtekniikoita* ja on tällä hetkellä modernein saatavilla oleva ratkaisu verkkokauppaan.

Miksi Prestashop -verkkokauppa meiltä?

 

* Bootstrap 3.0, FontAwesome, Sass Compass, D3 Data Driven Documents

Katso perusteeman vaihtoehtoiset väritykset kuvista alta!

Kauppias voi vaihdella väriteemoja yhdellä klikkauksella kaupan etusivulta (kun on hallinnassa kirjautuneena pääkäyttäjän tunnuksilla).

Klikkaa kuvasta ja voit selata kuvia suurempina avautuvassa ikkunassa.