Valmiit ulkoasuteemat

Teemme asiakkaiden käyttöön valmiita vaihtoehtoisia ulkoasuteemoja joita voidaan käyttää joko sellaisenaan tai asiakkaan toivomilla muutoksilla. Peruspaketin hintaan sisältyviä ulkoasun muokkausmahdollisuuksia on lueteltu ulkoasun muutosmahdollisuudet -sivulla. Mahdollisesti muitakin muutoksia voidaan tehdä mutta niistä täytyy sopia erikseen.

Kaikki teemoille voidaan asettaa sivukohtaisesti kaupan hallintapuolelta käytetäänkö 1, 2 tai 3 sarakkeista pohjaa ja mitkä ominaisuudet on käytössä. Jos haluat ylläpitää samalla ohjelmistolla useampaa kauppaa kaikki edellämainitut asiat voidaan asettaa jokaiselle kaupalle erikseen.
Esimerkiksi kaikki allaolevat teemat on asennettu samaan kauppaan jossa on monikauppajärjestelmä aktivoituna. Halutessasi voit siis myydä erityyppisiä tuotteita erinäköisistä kaupoista käyttäen kuitenkin vain yhtä hallintatyökalua!

Näiden omien muokkausmahdollisuuksien tai teemojen käytön lisäksi kauppiaalla on myös mahdollisuus hankkia näyttävä ulkoasuteema edullisesti esim. Prestashopin liitännäiskaupasta tai muilta sivustoilta mitkä myyvät ulkoasupohjia eri ohjelmistoille. Avustamme veloituksetta tällaisten teemojen asennuksessa esim. jos tarvitaan Photoshoppausta ulkoasuteeman graafisten osien tekstien muutoksessa.

Jos sinulla ennestään on jo verkkokauppa kysy s-postilla tai lomakkeemme kautta kuinka edullista vaihtaminen modernimpaan on!

Klikkaa auki kuvasta tai nimestä    
     
  
Vioru Rosomu Puhama
     
  
Vapuli Rosvi Harora
     
  
Kolsara (muut. 3 -sarakkeiseksi) Valsi Viovih
     
   
Havara Lehki