Paras verkkokauppa-alusta?

On olemassa lukuisia erilaisia verkkokauppa-alustoja. Paras jokaiselle kauppiaalle on luonnollisesti juuri se mikä parhaiten sopii kunkin kauppiaan omiin tarpeisiin. Valitessamme uutta asiakkaille tarjottavaa verkkokauppa-alustaa arvioimme useita eri ohjelmistoja Prestashopin lisäksi. Eräs tärkeimmistä kriteereistä oli se että ohjelmiston pitäisi olla helposti muokattavissa soveltuvaksi erilaisiin tarkoituksiin ja mahdollisimman monenlaiseen kaupankäyntiin.

On olemassa lukuisia erilaisia verkkokauppa-alustoja. Paras jokaiselle kauppiaalle on luonnollisesti juuri se mikä parhaiten sopii kunkin kauppiaan omiin tarpeisiin.

Valitessamme uutta asiakkaille tarjottavaa verkkokauppa-alustaa arvioimme useita eri ohjelmistoja Prestashopin lisäksi. Eräs tärkeimmistä kriteereistä oli se että ohjelmiston pitäisi olla helposti muokattavissa soveltuvaksi erilaisiin tarkoituksiin ja mahdollisimman monenlaiseen kaupankäyntiin.

********************************

Prestashop -alustan etuna on mm. seuraavia seikkoja:

  
 

-laaja käyttäjäpohja (yli 150 000 aktiivista kauppaa) mahdollistaa sen että hyvälaatuisia lisämoduuleja on saatavilla runsaaasti. Tällöin ominaisuuksien lisääminen kauppaan on paljon halvempaa ja nopeampaa kuin jos siihen käytettäisiin koodaajaa. Lopputulos on siis valmiiksi testattu ja maksaa vain pienen murto-osan verrattuna siihen että tarvittava ominaisuus teetettäisiin erikseen ohjelmoijalla.

-rajoittamattomat ominaisuudet: Rajoittamattomien tuotemäärien, tuote- ja asiakasryhmien lisäksi voit jopa käyttää samaa ohjelmistoa useiden eri kauppojen alustana (monikauppa -ominaisuus)!

-ohjelmiston aktiivinen kehitystyö ja mahdollisimman helppo päivitettävyys. Prestashopissa on mahdollisuus päivityksiin verkon kautta. Haluttaessa ohjelmisto myös ilmoittaa saatavissa olevista päivityksistä automaattisesti. Asiakkaidemme kauppojen pysyminen ajan tasalla niin teknisesti kuin tietoturvaltaankin on on yksi tärkeimmistä asioista meille.

-laajat mahdollisuudet hintasääntöjen ja alennusten luomiseen (asiakaspistejärjestelmä, alennuskoodit jne).

-tuotepalautusjärjestelmä tekemään kauppiaan työtä vaivattomammaksi.

-moduulirakenteisuuden ansiosta kauppias voi poistaa/lisätä/siirtää eri lohkoja sivuilla kaupan hallintapuolen kautta. Myös kaikki tekstit ovat muokattavissa. Sisällönhallinta on erittäin monipuolinen ja tulee useita sisältösivuryhmiä.

-monipuoliset tilastoinnit ja raportit auttavat kauppiasta suunnittelemaan toimintaansa.

-prestashop -alustan uusi versio on kokonaan uusittu modernin hakukoneoptimoinnin vaatimukset huomioiden.

-mahdollista käyttää kehittynyttä varastojenhallintaa.

-sosiaalisen median liitännät (Facebook, Twitter...)

Tässä ei vielä ole kuin raapaistu pintaa joten jos tarvitset lisätietoja ota yhteyttä.

********************************

Sivua päivitetään myöhemmin hieman yksityiskohtaisemmin tiedoin.