Miksi PrestaShop -verkkokauppa meiltä?

Ei ole olemassa luotettavia tilastoja siitä mikä verkkokauppa alusta on tällä hetkellä maailman suosituin  mutta voidaan varmasti sanoa että PrestaShop on vahva ehdokas tälle paikalle. Tämä asema on saavutettu erittäin nopean ohjelmakehityksen tuloksena jonka ansiosta ohjelmisto on rakenteeltaan modernein ja saatavilla olevilta ominaisuuksiltaan kaikkein monipuolisin ratkaisu.
PrestaShop -alusta on myös teknisesti infrastruktuuriltaan aivan eri tasoa kuin muut paljon käytetyt ohjelmistot kuten Magento tai OsCommerce.

Moderni tekniikka mahdollistaa mm. ominaisuuksien lisäämisen ilman koodausta pelkästään lataamalla ja asentamalla moduuli ja ohjelmiston suosio takaa sen että erilaisia moduuleja on tarjolla valtava määrä. Lisäksi PrestaShop päivitykset ovat aina ilmaisia ainutlaatuisella nettipäivityksellä jona ansiosta kauppias voi helpommin varmistaa sen että kauppa sisältää aina uudet ominaisuudet ja tietoturvapäivitykset. Sen sijaan muiden ohjelmistojen jotka eivät ole moduulirakenteisia päivittäminen on hankalaa, työlästä ja kallista.

Verkkokauppa ohjelmisto on luonnollisesti verkkokauppiaan tärkein työkalu ja sen valinnassa kannattaa olla erityisen huolellinen varsinkin jos toiminnan on tarkoitus olla pitkäjänteistä ja ajan myötä kehittyvää. On järkevää ajatella toiminnasta aiheutuvia kustannuksia pidemmällä aikavälillä sekä sitä että yleensä vasta käytännössä tulee ideoita siihen millaisia ominaisuuksia verkkokaupalta halutaan. Jos kauppiaan valitseman verkkokauppa alustan käyttäjäkunta on pieni esim. muutamia satoja tai tuhansia niin lisäominaisuuksia ei luultavasti ole kohtuuhintaan saatavissa. Moniin kk-hinnoiteltuihin ratkaisuihin ei lisäominaisuuksia ole edes mahdollista asentaa.

Verkkokaupan tarjoajia on nykyisin paljon ja yrittäjälle seikkailu tässä viidakossa voi olla turhauttavaa koska eri tyyppisten ratkaisujen käytännön arviointi on hankalaa. Me pyrimme tekemään valinnasta helpompaa tarjoamalla yksinkertaisesti markkinoiden parhaan verkkokaupparatkaisun edullisimmalla hinnalla. Alla on luetteloituina eräitä asioita joita on hyvä huomioida jotta verkkokaupan perustaminen ja myös jatkossa sen kehittäminen onnistuisi mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti.Eräitä tärkeitä asioita joita on hyvä ottaa huomioon verkkokauppaa hankkiessa:

Ohjelmiston ominaisuudet ovat laajat, siitä huolimatta se on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Kauppias voi hallinnoida kauppaa täysin itsenäisesti tarvitsematta mitään erikoistaitoja.
Kaupan ulkoasun pääelementit ja rakenteet on kauppiaan itsensä muokattavissa kaupan hallinnasta. Opastamme ja autamme tarvittaessa.
Ohjelmisto on teknisesti ehkä markkinoiden nopeimmin kehittyvä. Ainutlaatuisen nettipäivitysjärjestelmän avulla kauppaan voidaan ladata uusia ohjelmistoversioita veloituksetta valmistajan palvelimelta!
Markkinoiden edullisin näin laadukas verkkokauppapaketti. Me emme peri asiakkailta mitään jatkuvia maksuja eikä mitään piilokuluja ole meidän puolelta odotettavissa. (Huom. Verkkokaupan sijoituspaikkaan eli webhotelliin liittyy jonkin verran kuluja riippuen näistä eri palveluntarjoajista. Se voi verkkotunnus huomioiden tyypillisesti olla 10- 25 eur/kk)
Päivitykseen liittyen omana spesiaalina voimme tarjota tavan säilyttää kaupan sivupohjaan (sivun väri ym. tyyleihin) tehdyt muutokset kun tehdään nettipäivitys ja käytetään perussivupohjaa.
Verkkokaupan kehittyneen rakenteen ansiosta siihen voidaan lisätä ominaisuuksia äärimmäisen helposti vain lataamalla moduulipaketti kaupan hallinnan kautta. Ei siis enää kalliita koodauksia jos tarvitaan jotain erikoisominaisuutta. Tämäntyyppinen ominaisuuksien lisääminen on monelle tuttua älykännyköistä mutta nyt se on siis tuotu myös verkkokauppoihin.
Jos jossain vaiheessa tarvitsette jotain erikoisominaisuutta kaupassa, se luultavasti löytyy ladattavana moduulina jonka voi ostaa edullisesti laajennuskaupasta tai se voi löytyä eri kehittäjien ilmaisista lisäosista joita on myös melko runsaasti saatavilla. Joka tapauksessa hinta on murto-osa siitä mitä ominaisuuden teettäminen erikseen ohjelmoijalla maksaisi.
Verkkokauppa sisältää ominaisuudet joilla voidaan saavuttaa paras mahdollinen hakukonelöydettävyys. Tässä täytyy luonnollisesti huomioida että myös kauppiaan laittaman sisällön laatu ja sen sisältämät asiasanat ovat suuressa osassa tässä asiassa.
Verkkokaupan rakenteen muokkaamisessa avustaminen tarvittaessa kaupan hallinnan kautta
Mahdollisuus käyttää luomiamme teemoja joko sellaisenaan tai muokattuna
Mahdollisuus ottaa käyttöön sivuille online Chat -ominaisuus
Tarvittaessa laajennetut tekstinkäsittelymahdollisuudet
Verkkomaksujen tilaus asiakkaalle ja verkkomaksujen laitto käyttökuntoon.
Pankkisiirtomoduuli suomalaisella viitenumerolla
Postin pakettiautomaatti (Smartpost) toimitustapa
Postiennakko maksutapa